Nu ejer af Søllinge Forsamlingshus.  Med vært eller som nøglehus. Henvendelse 62 67 13 32

3. maj 2020 er den lille sal ledig. St. bededag 8. maj 2020 er den lille sal og 1. sal ledig

Middagsretter - Smørrebrød - Sandwich

Smørrebrød / sandwich

  • Uspecificeret smørrebrød kr. 27,-
  • Letbelagt smørrebrød kr. 18,-
  • Håndmadder kr. 11,-
  • Sandwich med salater og pålæg kr. 20,-
  • Sandwichbolle med salater og pålæg kr. 35,-

 

Vore faste sortiment af pålæg består af:
  • Kogt, røget skinke med italiensk salat
  • Dyrlægens natmad med sky og løg
  • Rullepølse med sky og løg
  • Flæskesteg med rødkål
  • Roastbeef med remoulade og peberrod
  • Æg med rejer
  • Røget kalkunbryst med pickles
  • Oksebryst med peberrodssalat​

Vegetar/veganer menu​

Forret: Blandede salater vendt i pesto, blandede nøddekerner, tomat og oliven. Hertil brød. kr. 40,-

Hovedret: Rødbedebøf med ristede grøntsager og ovnbagte kartofler. kr. 99,-

Dessert: Frisk Frugtcocktail med hindbærcoulis. kr. 40,-

Natmad: Minestronesuppe. Hertil brød. kr. 40,-

Ved allergier f.eks. gluten og laktose må påregnes gebyr pr. couvert kr. 20,-

Middagsretter

  • Dansk bøf med bløde løg, hvide kartofler, sauce og rødbeder
  • Karbonader med hvide kartofler, søde ærter og smørsauce
  • Gule ærter med flæsk, medister, skinke, hvide kartofler, rødbeder, sennep og rugbrød
  • Skipperlabskovs med rødbeder, purløg og smør
  • Flødegullach med kartoffelmos
  • Biksemad med rødbeder, ketchup, bearnaisesauce og rugbrød
  • Paneret kotelet med hvide kartofler, brun sauce og rødkål

79,-

​Koldt bord / frokostanretninger

​Vi ønsker, at du sammensætter din perfekte frokost.

Vi anbefaler, at du tager:

2 fra foretter • 1 fra pålægsfade • 3 fra lune retter • 1 fra desserter

Vælg selv 7 retter for kr. 129-

Ønskes flere retter kun kr. 10,-

Forretter

• Hvide sild med karrysalat

• Røde sild med karrysalat

• ½ æg med tomat

• ½ æg med rejer

• Ferskrøget laks med æggestand

• Lun fiskefilet med citron og remoulade

• Tartelet med høns i asparges

• Fuglekvidder (skinkesalat) med mayonaise og hakkede løg

Pålægsfade

• Roastbeef med remoulade, peberrod og ristede løg

• Skinke med italiensk salat

• Oksebryst med peberrodssalat

Lune retter

• Ribbenssteg med rødkål

• Dansk bøf med bløde løg og rødbeder

• Leverpostej med champignon og bacon

• Mørbradbøf i champignon á la creme

• Mørbradbøf med bløde løg og surt

• Frikadeller med rødkål

Desserter

• Ostefad med 3 slags ost og frisk frugt

• Ostekage med sprød kiksebund

• Frugtsalat i flødecreme med chokoladestykker

Alt koldt er anrettet på fade og i skåle. Lige til at sætte på bordet.

Alt det lune er i termokasser og garanti-varmt. Skal kun anrettes.

• Ønskes brød og smør kr. 15,- pr. pers.

7 retter

129,-

Anke & Martins Ryslinge forsamlingshus

​Graabjergvej 16 | 5856 Ryslinge | Tlf. 62 67 13 32 | mail@ryslingeforsamlingshus.dk