Nu ejer af Søllinge Forsamlingshus.  Med vært eller som nøglehus. Henvendelse 62 67 13 32

3. maj 2020 er den lille sal ledig. St. bededag 8. maj er 1. sal ledig

Vi klarer ærterne med julefrokost ud af huset

​December er for mange mennesker den travleste tid på året. Der skal handles ind til julegaver, men skal se familie og venner fra nær og fjern, og der skal holdes julefrokoster. Hos Anke og Martins Ryslinge Forsamlingshus giver vi dig de bedste betingelser for at afholde en god og uforglemmelig julefrokost med venner, familie eller andet selskab. Vi leverer julefrokost ud af huset, og det betyder, at du slipper for en masse bøvl i forbindelse med madindkøb og madlavning.

Vi kæler for anretningerne

For at julefrokosten skal blive noget, som I med glæde husker tilbage på, så er det vigtigt, at maden spiller. ​Julen sættes i forbindelse med god mad, og dine gæster glæder sig helt sikkert til at sætte tænderne i din servering.

​Vores køkkenstab er dygtige, og de har mange gange sammensat mad til julefrokost med alle klassikerne. Du kan derfor være sikker på, at dine gæster ikke går sultne og skuffede hjem.

​​

Ring til os i Ryslinge

Vores julefrokost ud af huset bliver leveret fra vores køkken i Ryslinge. Hvis du har spørgsmål til, hvad og hvornår vi leverer til julefrokost, så skal du ikke være bange for at tage fat i os. Vi har god erfaring med at levere mad til julefrokost til både Nyborg, Svendborg, Ullerslev og til resten af Fyn.

Du fanger os på telefon 62 67 13 32 eller på mail mail@ryslingeforsamlingshus.dk.

Anke & Martins Ryslinge forsamlingshus

​Graabjergvej 16 | 5856 Ryslinge | Tlf. 62 67 13 32 | mail@ryslingeforsamlingshus.dk