Nu ejer af Søllinge Forsamlingshus.  Med vært eller som nøglehus. Henvendelse 62 67 13 32

3. maj 2020 er den lille sal ledig. St. bededag 8. maj 2020 er den lille sal og 1. sal ledig

​Forretter - Hovedretter - Desserter - Natmad

 Supper

  • Klar suppe med kød og melboller kr. 39,-
  • Flødelegeret aspargessuppe med kødboller kr. 39,-
  • Minestronesuppe med fintskårne grøntsager og bacon kr. 39,-
  • Flødelegeret champignonsuppe kr. 39,-
  • Porresuppe med sprødstegt bacon kr. 39,-

Alle supper leveres med vores hjemmebagte kernefyldte brød

(lunes 5 min. v. 180o) Vi beregner ½ liter suppe or. person, så der er nok til anden gang.

 Forretter

  • Rejecocktail: Sprød icebergsalat med luxusrejer, asparges, caviar og thousand island kr. 39,-
  • Hvidvinsdampet laks med rejer, asparges, caviar og thousand island kr. 39,-
  • Ferskrøget laks med slikasparges og flødestuvet spinat kr. 39,-
  • Varmrøget laks med nødder på honningmarinerede salater kr. 39,-
  • Laksepaté med rejer, asparges, caviar og dilddressing kr. 39,-
  • Lakseroulade med pasta og chiffonade af salat kr. 39,-
  • Rødspætterulle med laksefyld. Hertil citroncreme kr. 39,-
  • Tunmousse med rejer og asparges. Hertil dilddressing  kr. 39,-          
  • Tarteletter med høns i asparges (lun og anret selv) med persille og tomat kr. 39,-
  • Ananasring med hønsesalat kr. 39,-
  • Ristet kyllingebryst på sprød salat kr. 39,-
  • Westfal skinke med honningmelon og flødestuvet spinat kr. 39,-      

Forretterne er inkl. hjemmebagt brød eller tarteletter

(lunes 5 min. v. 180o)

Alle forretter er portionsanrettet på fad. Du skal blot tage filmen af.

 Hovedretter / stegeretter

Stegeretterne er sammensat, som vi anbefaler, men du kan sammensætte dit kød og tilbehør, som du ønsker det, så festen bærer dit præg.

  • Kalvesteg stegt som vildt kr. 99,-                                                               med hvide kartofler, vildtsauce, brunede kartofler, franske kartofler, ribsgelé, asier og waldorfsalat.
  • Gammeldags oksesteg kr. 99,-                                                                     med glaserede perleløg, grønne bønner, kartofler, sauce, tyttebær, asier samt franske kartofler.
  • Peberrodskød kr. 99,-                                                                            med hvide kartofler, sur/sød peberrodssauce samt hvedebrød.
  • Oksefilet (rosastegt) kr. 114,-                                                          (tillæg for menu 15,-)                                                                            med ristede, friske svampe, bønner, smørstegte kartofler og bearnaisesauce.
  • Oksemørbrad (rosastegt) kr. 124,-                                                  (tillæg for menu 25,-)                                                                           med ristede, friske svampe, gulerødder, smørstegte kartofler og svampesauce.
  • Flæskesteg med sprød svær kr. 99,-                                                   med rødkål, hvide kartofler, sauce, brunede kartofler samt franske kartofler
  • Marineret nakkekam kr. 99,-                                                                     med smørdampede gulerødder, bønner, små stegte kartofler  og flødesauce                                                              
  • Glaseret skinke kr. 99,-                                                                         med franske ærter, hvide kartofler og bearnaisesauce
  • Lammekølle med persille og hvidløg kr. 99,-                                   med fintskåren, frisk salat og flødekartofler
  • ​Wienerschnitzel af svinekam kr. 99,-                                                       med "Wienerdreng" brasede kartofler, ærter og smørsauce

Dessert

  • ​Kirsebærtrifli kr. 39,-
  • Svesketrifli kr. 39,-
  • Pandekager (lun selv) med nødder, is og orangesauce kr. 39,-
  • Fromager (som hjemme ved mormor) kr. 39,-
  • Isbombe med nødder og chokolade kr. 39,-
  • Dessertkage (chokolade) med is og hindbærcoliss kr. 39,-
  • Jordbærcocktail med creme og chokolade kr. 39,-

Natmad

  • ​Frikadeller med kold kartoffelsalat eller græsk salat og             flütes  kr. 39,-
  • Suppe (se suppekortet længere oppe) kr. 39,-
  • Pålægsbord med 4 slags pålæg, frikadeller (lun selv),                           leverpostej (lun selv), diverse tilbehør, brød og smør kr. 39,-
  • Biksemad med rugbrød, ketchup og rødbeder kr. 39,-
  • Hotdog (2 stk.) kr. 39,-
  • Små sandwich (3 stk.) kr. 39,-

2 retter 129,-

Spar 9,-

3 retter 159,-

Spar 18,-

4 retter 179,-

Spar 37,-

Anke & Martins Ryslinge forsamlingshus

​Graabjergvej 16 | 5856 Ryslinge | Tlf. 62 67 13 32 | mail@ryslingeforsamlingshus.dk