Vi køre nu også madordning i byområderne. Ferritslev, Ullerslev og Nyborg

​Forretter - Hovedretter - Desserter - Natmad

 Supper

  • Klar suppe med kød og melboller kr. 39,-
  • Flødelegeret aspargessuppe med kødboller kr. 39,-
  • Minestronesuppe med fintskårne grøntsager og bacon kr. 39,-
  • Flødelegeret champignonsuppe kr. 39,-
  • Porresuppe med sprødstegt bacon kr. 39,-

Alle supper leveres med vores hjemmebagte kernefyldte brød

(lunes 5 min. v. 180o) Vi beregner ½ liter suppe or. person, så der er nok til anden gang.

 Forretter

  • Rejecocktail: Sprød icebergsalat med luxusrejer, asparges, caviar og thousand island kr. 39,-
  • Hvidvinsdampet laks med rejer, asparges, caviar og thousand island kr. 39,-
  • Ferskrøget laks med slikasparges og flødestuvet spinat kr. 39,-
  • Varmrøget laks med nødder på honningmarinerede salater kr. 39,-
  • Laksepaté med rejer, asparges, caviar og dilddressing kr. 39,-
  • Lakseroulade med pasta og chiffonade af salat kr. 39,-
  • Rødspætterulle med laksefyld. Hertil citroncreme kr. 39,-
  • Tunmousse med rejer og asparges. Hertil dilddressing  kr. 39,-          
  • Tarteletter med høns i asparges (lun og anret selv) med persille og tomat kr. 39,-
  • Ananasring med hønsesalat kr. 39,-
  • Ristet kyllingebryst på sprød salat kr. 39,-
  • Westfal skinke med honningmelon og flødestuvet spinat kr. 39,-      

Forretterne er inkl. hjemmebagt brød eller tarteletter

(lunes 5 min. v. 180o)

Alle forretter er portionsanrettet på fad. Du skal blot tage filmen af.

 Hovedretter / stegeretter

Stegeretterne er sammensat, som vi anbefaler, men du kan sammensætte dit kød og tilbehør, som du ønsker det, så festen bærer dit præg.

  • Kalvesteg stegt som vildt kr. 94,-                                                               med hvide kartofler, vildtsauce, brunede kartofler, franske kartofler, ribsgelé, asier og waldorfsalat.
  • Gammeldags oksesteg kr. 94,-                                                                     med glaserede perleløg, grønne bønner, kartofler, sauce, tyttebær, asier samt franske kartofler.
  • Peberrodskød kr. 94,-                                                                            med hvide kartofler, sur/sød peberrodssauce samt hvedebrød.
  • Oksefilet (rosastegt) kr. 109,-                                                          (tillæg for menu 15,-)                                                                            med ristede, friske svampe, bønner, smørstegte kartofler og bearnaisesauce.
  • Oksemørbrad (rosastegt) kr. 119,-                                                  (tillæg for menu 25,-)                                                                           med ristede, friske svampe, gulerødder, smørstegte kartofler og svampesauce.
  • Flæskesteg med sprød svær kr. 94,-                                                   med rødkål, hvide kartofler, sauce, brunede kartofler samt franske kartofler
  • Marineret nakkekam kr. 94,-                                                                     med smørdampede gulerødder, bønner, små stegte kartofler  og flødesauce                                                              
  • Glaseret skinke kr. 94,-                                                                         med franske ærter, hvide kartofler og bearnaisesauce
  • Lammekølle med persille og hvidløg kr. 94,-                                   med fintskåren, frisk salat og flødekartofler
  • ​Wienerschnitzel af svinekam kr. 94,-                                                       med "Wienerdreng" brasede kartofler, ærter og smørsauce

Dessert

  • ​Kirsebærtrifli kr. 39,-
  • Svesketrifli kr. 39,-
  • Pandekager (lun selv) med nødder, is og orangesauce kr. 39,-
  • Fromager (som hjemme ved mormor) kr. 39,-
  • Isbombe med nødder og chokolade kr. 39,-
  • Dessertkage (chokolade) med is og hindbærcoliss kr. 39,-
  • Jordbærcocktail med creme og chokolade kr. 39,-

Natmad

  • ​Frikadeller med kold kartoffelsalat eller græsk salat og             flütes  kr. 39,-
  • Suppe (se suppekortet længere oppe) kr. 39,-
  • Pålægsbord med 4 slags pålæg, frikadeller (lun selv),                           leverpostej (lun selv), diverse tilbehør, brød og smør kr. 39,-
  • Biksemad med rugbrød, ketchup og rødbeder kr. 39,-
  • Hotdog (2 stk.) kr. 39,-
  • Små sandwich (3 stk.) kr. 39,-

2 retter 124,-

Spar 9,-

3 retter 154,-

Spar 18,-

4 retter 174,-

Spar 37,-

Anke & Martins Ryslinge forsamlingshus

​Graabjergvej 16 | 5856 Ryslinge | Tlf. 62 67 13 32 | mail@ryslingeforsamlingshus.dk